Mango- och Kokossorbet

En nyttig, tropisk glass som passar som både dessert eller mellanmål. Perfekt svalkande för varma dagar. Receptet är framtaget för en Yonanas.

Ingredienser
2 frysta övermogna bananer
2,5 dl frysta bitar av mango
Ca 0,5 dl iskuber av kokosmjölk

Gör såhär:
1. Gör iskuberna av kokosmjölk i förväg genom att frysa in kokosmjölk i iskuber. Ett tips är att inte röra om i burken när den öppnas, utan använda den krämiga översta delen och spara kokosvattnet till något annat. På detta sätt får du en krämigare Yonanas.
2. Tina din frusna frukt och iskuberna 7-10 minuter innan du startar din Yonanas.
3. Kör en banan genom Yonanas.
4. Tillsätt hälften av mangon och hälften av kokosmjölken
5. Växla resterande ingredienser genom Yonanasen

Glassen är gjord i en Yonanas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *