Mango- och Kokossorbet

En nyttig, tropisk glass som passar som både dessert eller mellanmål. Perfekt svalkande för varma dagar. Receptet är framtaget för en Yonanas.

Ingredienser
2 frysta övermogna bananer
2,5 dl frysta bitar av mango
Ca 0,5 dl iskuber av kokosmjölk

Gör såhär:
1. Gör iskuberna av kokosmjölk i förväg genom att frysa in kokosmjölk i iskuber. Ett tips är att inte röra om i burken när den öppnas, utan använda den krämiga översta delen och spara kokosvattnet till annat. På detta sätt får du en krämigare Yonanas.
2. Tina din frusna frukt och iskuberna 7-10 minuter innan du startar din Yonanas.
3. Kör igenom en banan genom Yonanas.
4. Tillsätt hälften av mangon och hälften av kokosmjölken
5. Tillsätt omväxlande resterande ingredienser.

Glassen är gjord i en Yonanas.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *