Wheat & Pumpkin Loaf Pan, 1,4 liter.
Klassisk sockerkaksform med detaljrikt mönster av vete och pumpa. Perfekt form för en höstig sockerkaka. Formen är tillverkad av gjuten aluminium med en non-stickbeläggning som gör att bakverket lossnar lätt och bakas på ett jämnt och effektivt sätt.
Låt bakverket vila i formen i 10 minuter innan den vänds upp och ner efter bakning, då lossnar den lätt från formen som har en non-stickbeläggning. Tål ej maskindisk.
Användning av Nordic Wares formar:
– Diska formen med varmt vatten och diskmedel före första användningen och efter varje gång du bakat i formen.
– Innan varje bakning, smöra formen noggrant. Använd gärna en bakpensel om du har en form med mycket detaljer. Sikta över mjöl eller kakao så att smöret täcks.
– Recept kan variera, fyll endast formen till ¾ för att undvika att smeten rinner över.
– Undvik metallredskap som kan repa non-stickbeläggningen.
Recept med Wheat & Pumpkin Loaf Pan:
Recept Nordic Ware