Sorells Custom Wine Cellars

Hippie de Luxe kan i samarbete med engelska Traditional Wine Racks och Sorrells Custom Wine Cellars erbjuda alla typer av vinförvaring. Från påbyggnadsbara ställ för bulkförvaring till kompletta vinkällare med ventilation och kyla. Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så kontaktar vi dig och berättar mer.

 

 Vinbroschyr

För en praktisk förvaring som kan växa tillsammans med vinsamlingen rekommenderar vi de påbyggnadsbara vinställen. Ställen levereras i platta paket och sätts samman med hjälp av ett sammanfogningskit. Vinställen är tillverkade i England av svenskt certifierat trä.

Ett exklusivare alternativ är att inreda vinrummet med vårt nya modulsystem. Vinmöblerna är anpassade i storlek för att kunna kombineras utifrån smak och behov och de kan även staplas på varandra. Hör gärna av dig för offert eller om du har frågor kring utformning och leveranstid.

Behovsanpassad Vinkällare

Vi kan även erbjuda måttanpassade vinkällare byggda helt från ditt behov. Källaren utformas utifrån rummets storlek och ert önskemål. Vi kan även erbjuda kyla och glasväggar/-dörrar till vinförvaringen. I samarbete med er och Sorrells Custom Wine Cellars tar vi fram en CAD-ritnings på rummet och vi kan även erbjuda installation och driftsättning. Se bilder nedan.