pevino

PeVino är en serie vinkylar som är designade och utvecklade i Danmark av Jakob Dau. Jakob har många års erfarenhet av vinlagringslösningar, är i grunden elektriker och en passionerad amatörsvinodlare. Detta har gett honom en unik inblick i kundens önskemål vid vinlagring och vad vinflaskorna behöver för. 

Baserat på Jakobs kunskaper inom vinlagring togs de första skisserna fram under 2014 och de första prototyperna under 2015. Tillsammans med PeVino’s team och vinkunniga partners gjordes omfattande tester inspektion för att få fram den optimala funktionaliteten och designen. Under hösten 2016 presenterades PeVino’s första sortiment, som efter noggranna tester nu uppnått målet att vara de optimala vinkylarna.

Den eleganta och minimalistiska designen gör att PeVinos vinkylar passar in i alla hem. Vinkylarna har skapats för alla olika typer av vinsamlingar mellan 22 och 320 vinflaskor. Låga ljudnivåer, dimbart ljus, temperaturstabilitet är några av många högkvalitativa funktioner som gör PeVino till det självklara valet vid köp av vinkyl.

Inom varumärket Pevino finns också vinkylarna CaveCool med cool design, cool kvalité till ett coolt pris. Även dessa vinkylar är framtagna av Jacob Dau, ett stort urval av vinkylar till ett riktigt schysst pris utan att tumma på kvalité och design.