1975 tog Eurocaves grundare René Martin fram världens första luftkonditionerade vinskåp i Fourmies i Frankrike. Genom att kopiera förhållandena i en äkta vinkällare öppnades nya möjligheter till att lagra vin för alla vinentusiaster världen över. Sen dess har tusentals vinskåp tillverkats och idag är Eurocave världsledande på marknaden. Målet är fortfarande detsamma som 1976, att tillverka hållbara vinskåp med optimala förhållanden för vinet.

Med fokus på ergonomi och elegans tillverkas högkvalitativa vinkylar utan att kompromissa med teknologin. Därför har EuroCave tilldelats ett av världens mest prestigefyllda desgnpriser, Red Dot Award, vid två tillfällen. Priset tilldelas produkter med enastående design av en mycket kvalitet.   

Skräddarsydda lösningar
EuroCave har kanske världens bredaste sortiment av exklusiva vinkylar. I Skandinavien har vi valt ut ett sortiment med flera olika storlekar och designer som finns på lager.  Dock finns möjligheten att skräddarsy sin vinkyl helt efter egna behov och önskningar. Hör av dig till oss för mer information.